Strategispil

Strategispil er en type spil, hvor formålet er at vinde over den anden part gennem strategiske træk. Spillet er ofte tankespil, hvor det handler om at tænke taktisk samt handle hurtigt. Populære strategispil i brætspilsudgaver er bl.a. Risk og Partners.

Strategispil er ikke kun tilgængelige som brætspil, men findes også på diverse digitale platforme. I det 2100-århundrede er strategispil blevet udviklet til bl.a. iPad og iPhone, hvilket gør at man ikke længere skal bekymre sig om hvor brikkerne er, eller for den sags skyld bære rundt på kasserne, når spillene skal benyttes til sjove stunder. Digitale strategispil er et billigere alternativ til det traditionelle brætspil, som med fordel kan benyttes, hvis der kun er få mennesker, der skal spille spillet.

Vi mener at det er rarest samt sjovest at spille strategispil på brættet, da man her virkelig kommer hinanden ved, samt stemningen er noget anderledes. Følelsen af at sidde på iPad er ikke ligesom at sidde og rykke med de rigtige brikker.

Du kan se vores udvalg af populære strategispil nedenfor.

Viser alle 4 resultater