Sådan får du et stilet hjem med få justeringer

De fleste af os går rigtig meget op i boligindretning og den måde, vores hjem er struktureret på, men det kan til tider være rigtig svært at overskue og altid være med på noderne, når det kommer til de nyeste tendenser og stilretninger. Dertil kommer det, at det ofte viser sig at være en rigtig dyr affære, hvis man hele tiden skal udskifte møbler, tæpper, og andet inventar, fordi moden og tendenserne skifter. Men som hovedregel kan du altid gå efter nogle få, men effektive justeringer, når det kommer til ændringer i din boligindretning.

Ryd op og smid ud

Det lyder simpelt, og det er det egentlig også, men dog alligevel ikke for alle. Måske er du typen, der bor minimalistisk og derfor i forvejen ikke har så meget at rydde op i, mens der kan være andre, der efter at have boet i deres bolig i mange år, efterhånden har opbygget et arsenal af minder og klenodier, som har hobet sig op. Gå igennem de mange ting og vær kritisk: hvornår har du sidst brugt den specifikke ting, og kommer du til at bruge den? Det, du beslutter dig for at skille dig af med, kan du passende donere til genbrug eller sælge på diverse hjemmesider og apps. Det er altså en win-win situation for både din pengepung, din samvittighed og din bolig.

Lyst med et twist af farve

Skandinaviske hjem og deres boligindretning bærer ofte præg af lyse, grå og træfarver, og det har været moderne i de sidste mange år. En grå sofa, hvide kubikreoler og sandfarvede tæpper er altid en sikker vej at gå, men for at give et pust af personlighed og varme kan du med stor fordel placere små elementer rundt om i hjemmet, der skiller sig ud fra de øvrige. Det kunne eksempelvis være farverige bøger, en knaldrød lampe, en flot gul vase, eller et lille sofabord i den flotteste grønne farve. En anden smart idé er at dekorere væggene med farverige plakater, fx fra Plakatdyr, og på den måde får du med ét budt farver og forskellighed inden for i dit hjem.

Hjemmets fire vægge

Alle hjem har dem – vægge – og derfor er dette punkt relevant for alle. Vægprint – og illustrationer er en nem og billig måde at give boligindretningen nyt liv på. Plakater findes i et væld af designs og størrelser, og det er en helt verden for sig, men du kan med fordel starte ud med at kigge det store udvalg hos Plakatdyr. Ved køb af plakater kan du nemt og billigt udskifte dine designs derhjemme, og du kan tilmed finde varianter til alle rum i dit hjem; både køkkenet, kontoret, børneværelset, stuen, bryggerset, herreværelset, osv. Plakater har mange funktioner og kan både give et indtryk af personlighed, men kan ligeledes give anledning til samtaleemner mellem dig og dine gæster, når de går rundt i dit hjem og ser, hvad du har hængende. En plakat er altså ikke bare endnu en ting i boligindretningen, men et udtryk for din personlighed og din personlige stil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *