Sådan bliver du klar til camping i efterårsferien

Der findes ikke noget mere forfriskende end at tage på camping i efteråret. Nogle ville måske påstå, at sommeren er den bedste til at campe, men hvis man så minder dem om, hvor mange hvepse der er, hvor varmt det kan blive, hvor tidligt man bliver nødt til at stå op på grund af heden, hvor nemt man bliver solskoldet uden solcreme og hvor mange brandmænd, der er ved de danske strande, så vil rigtig mange af dem genoverveje dén påstand. Ikke nok med at vejret er lige tilpas i efteråret, selvom man formentlig kryber helt ned i soveposen om natten, men det er også virkelig forfriskende at indånde den dejlige luft efter en god omgang regn. Efteråret er altså muligvis den bedste tid på året at tage på camping i Danmark, men det er stadig vigtigt at være forberedt, så man ikke fryser om natten og kan tisse uden at falde over ting, når det bliver mørkt.

Som du jo nok har regnet ud er det en sovepose, der skal holde dig varmt om natten, så det er den første essentielle ting, vi vil nævne. Hvis du derudover gerne vil kunne mærke dine baller dagen efter, så er et liggeunderlag også nødvendigt. Der findes alternativer til begge dele, men de fleste foretrækker en sovepose, når en seng med en god madras og en lækker dyne ikke er en mulighed. Du bør desuden tage en pude med eller noget lignende, du kan hvile hovedet på, mens du sover.

Når vi nævner det med at kunne tisse, når det er mørkt, så er det selvfølgelig en lommelygte, vi snakker om. Der er mange andre situationer, hvor en lommelygte kan blive nyttig, så sådan en skal altid med, når man tager på camping.

Som sagt er det efterår, så vejret er noget anderledes end når man camper om sommeren. For at slippe af med hvepsene har vi måttet ofre evnen til uden problemer at holde os tørre, da regnen er grunden til, at vi ikke bliver stukket af de små bæster. Regnen betyder dog at vi får brug for regntøj, så du må hellere købe regntøj til hele familien. Det er heldigvis ikke dyrt at købe et kvinde eller herre regnsæt, men til børnene kan prisen være højere end forventet, så dér er det måske værd at se sig lidt omkring. Det er mest et problem i butikkerne, og hvis du handler online kan du nemt bytte det, modsat hvad mange stadig tror.

Til sidst bør du overveje skiftetøj, da der altid er en risiko for, at man går en tur om morgenen under en skyfri himmel, som efter få minutter på nærmest magisk vis er fuld af skyer, som fører til at du bliver gennemblødt før du når tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *