Loopin Louie Anmeldelse

Loopin’ Louie - Årets nye drukspil?

Loopin’ Louie er et populært spil, der især er underholdende for familien og de mindste - men hvad sker der når man involverer alkohol, og anvender det til de våde aftener med kammeraterne? Det har vi selvfølgelig testet for jer!

Loopin Louie drikkespil

Red din kyllingefarm i det morsomme og højtflyvende spil!

Flyvende Louie looper og svinger ukontrolleret rundt i luften. Her er det meningen at du skal beskytte dine kyllinger, ved at give Louie “stød” således han ikke rammer din kyllingefarm og slår dig ud af spillet. Dette er ikke lige så nemt som det måske lyder, og man kan hurtigt blive frustreret undervejs.

Loopin Louie brætspil

Vi tænker bare - “Lidt for børnevenligt? Hvorfor ikke pifte det lidt op?”

Vi har testet nogle alternativer og inkluderet lidt alkohol, for at du og dine venner kan komme i et festligt humør.


Sådan foregår det:

Der er tilføjet to stadier af sværhedsgrader udover det almindelige spil.

Sværhedsgrad 1: Her kan alle være med, for her er det bare alm. shots efter eget valg. Det handler om ikke at miste sine kyllinger. Er du den første, der har mistet alle dine 3 kyllinger, så betyder det altså, at du skal drikke et shot. Ikke så slemt vel? Men pas på - det går stærkt!

Loopin Louie brætspil

Sværhedsgrad 2: Get your game on! Her skal du bruge “Sierra Tequila”, og det er vigtigt at du køber netop denne flaske, da du skal bruge den røde hat til at pynte Louie (se billedet nedenfor). Hold fast i hat og briller, for nu går det stærkt! Så hvis du synes det var svært at redde dine kyllinger i “sværhedsgrad 1”, så skal du stramme dig an nu!

Er én af jer ikke blevet fuld efter 10 min., så har I ikke sat hatten ordentligt på - det må være en ommer! Good game.

Tequila Loopin Louie
Loopin Louie spiller

TIP: Tryk ikke alt for hårdt på loop-tasten, da du kan risikere at miste dine kyllinger pga. stødet!

Vores mening om spillet:

Efter at have afprøvet spillet kan vi konkludere, at sværhedsgrad 1 er meget hyggelig. Her er spillet ikke så avanceret endnu, og det er en god måde at blive tipsy på.

Ved sværhedsgrad 2 bliver det straks sværere - men sjovere!! Med sombrero-hatten på fungerer Louie nu som en bulldozer, så her skal man være hurtig på loop-tasten, og dette kan være svært når man er halvt-tipsy. Så her bliver du fuld! Og det er der ingen, der synes  er kedeligt, vel?

Loopin Louie drikkespil