Hint Anmeldelse

HINT

HINT er et underholdende og sjovt selskabsspil, hvor du og dine makkere skal hjælpe hinanden med at gætte, hvad den anden prøver at fortælle. Du bliver udfordret på din paratviden under en presset tid, da du kun har 90 sekunder til at gætte din makkers hints.

Kan du tage et hint?

Denne gang har vi haft glæde af at teste brætspillet, der er blevet kåret til årets spil for 2016, nemlig HINT. Spillet som går ud på at gætte din holdkammerats hints gennem mime, nynne, tegne og tale om alt fra Tegnefilmsfigurer til Sange der slutter med kys. Det gode ved dette brætspil er, at alle kan være med, da der er mange forskellige kategorier, og selvom man selv god til et emne, skal ens makker også være god til at kommunikere det. Man skal derudover være påpasselig med at gætte løs, da der findes et rødt ord på hvert kort. Og gætter man på det, mister holdet altså 2 point.  

Hint Brætspil Wuzo

Spillet er i sig selv en fantastisk underholdende selskabsspil, som kan nydes ædru, men vi har selvfølgelig som altid udforsket spillet som drukspil. Resultaterne er gode og reglerne kan du læse om nedenfor.

Druk regler for HINT

  • Hints som gættes rigtigt på må deles ud som antal tårer til det andet hold
  • Hints som ikke bliver gættet på af holdet, skal nydes af holdet selv
  • Når holdet selv kommer til at gætte det røde ord, så er der shot til alle på holdet
  • Hvis dit hold gætter alle hints rigtigt, skal det andet hold tage shots

Hint Brætspil Wuzo

Vores mening om spillet:

Vi har glædet os til at skulle teste HINT som drukspil, og det er simpelthen fordi spillet er  sjovt og underholdende som et selskabsspil. Reglerne som vi har implementeret er enkelt og ligetil og har derfor været nemme at forstå for alle deltagere.

I starten af spillet føltes det som et helt almindeligt spil HINT, men med tiden blev det mere og mere intens, da mængden af de våde varer blev hurtigt indtaget og påvirkede ens evner. Egentlig kan vi ikke helt huske aftenen fra dette spil, så vi giver dette spil 4 ud af 5 stjerner som drukspil.  

Hint Wuzo Brætspil