Her er de bedste køb til den luksusglade rigmand

De fleste tænker nok, at det må være nemt at være rig, men det er faktisk ikke nødvendigvis tilfældet – man kan endda argumentere for, at livet bliver sværere og sværere jo flere penge, man har at gøre godt med. Det fungerer ved, at man får flere muligheder med flere penge, så man bliver mere usikker, idet man ikke bare gør den ene ting, der giver mening, men derimod kan vælge imellem dusinvis af valg, der alle ser ud til at have fordele og ulemper, som ikke ved første øjekast kan siges at gøre ét valg til det bedste. Det er ligesom at gå fra kun at have DR1 til at have tusinde forskellige kanaler, så man pludselig har flere muligheder og derfor bliver nødt til at vælge noget fra, som man gerne vil se. Man vælger altså noget godt fra, fordi man kun kan vælge én kanal og der er en anden kanal, der viser noget mindst lige så godt. Man kan ligeledes købes tusinde forskellige ting, når man har rigeligt med penge, så det kan hjælpe at indsnævre det en smule – og det er dét, vi vil forsøge at hjælpe med her.

Noget af det første mange tænker på, når de forestiller sig en rigmands hjem, er en falsk pejs foran verdens største og blødeste seng i et værelse med gardiner, der automatisk ruller op og ned eller til og for. Det er da også et ganske godt valg, hvis det er den slags, du er til.

Den næste ting på listen er en vinkælder. Hvis man er rig, så er man nærmest tvunget til at samle på vin og eventuelt andre gamle alkoholiske drikkevarer, selv hvis man slet ikke drikker. Hvis en vinkælder er lige i overkanten for dig, så er en enkelt vinreol eller to selvfølgelig også en mulighed.

Når du har nu har lavet plads til vin, så skal der da også købes vin. Du tænker måske, at der skal fyldes op med gamle, dyre vine, men det er meget muligt at du bedre kan lide nogle helt andre vine, så uanset om det er en god flaske Prosecco eller den dyreste årgangsvin, du bedst kan lide, så køb noget af det. Du kan altid fylde op med andre slags vin for at imponere gæster, hvis det er vigtigt for dig.

Vi må selvfølgelig ikke glemme en luksusbil, som er noget man absolut skal have, hvis man har pengene til det. Det betyder ikke så meget om det er en Lexus, Ferrari, Ford eller Volvo, så længe den føles godt at gøre i, ser fremragende ud og giver dig den følelse, du altid har forestillet dig at folk med en limousine og et par sportsvogne føler, når de bliver kørt rundt af deres privatchauffører.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *