Ego – Hvem er du? Anmeldelse

EGO - den perfekte icebreaker!

 

Kender du det, når man starter et nyt sted og ikke kender så mange? Det hele føles nyt og ukendt, og det kan være svært at komme ind på andre. Med en lille hjælp fra selskabsspillet EGO kan det blive nemmere at lære hinanden at kende!

Ego brætspil Wuzo

“Hvordan husker du din seksuelle debut?

  1. Med glæde
  2. Blandede følelser
  3. Ikke så godt/har den til gode”

Spørgsmål som ovenstående er det, som du kan risikere at skulle svare på -  sjovt, men lidt grænseoverskridende ikke?

Der findes mange udgaver af dette selskabsspil, og den version vi har testet er den første udgave fra 2007, EGO - hvem er du? Spillet indeholder mere end 500 spørgsmål, som omhandler alt mellem himmel og jord, og varierer meget fra at være upersonlige til meget personlige. Du og dine medspillere vil opleve, at nogle af spørgsmålene er lidt grænseoverskridende og lidt for privat. MEN HEY! Det går jo ud på at lære hinanden at kende, så hvorfor ikke bare starte nu?

 

Sådan foregår det:

 

For at påbegynde spillet skal hver deltager have 10 poletter, 3 svarjetoner med valgmulighederne 1, 2 og 3. I spørgsmålene vil der være 3 svarmuligheder hvori andre deltagere skal gætte hvad personen med spørgsmålet svarer. Efter man har valgt hvilket svar man vil gå med, skal man satse enten 1 eller 2 poletter. Har man gættet rigtigt får man lov til at beholde de satsede poletter plus tage det antal poletter, man har satset fra puljeskålen. Spillet slutter når alle poletter i puljeskålen er væk, og vinderen bliver herefter den der har flest poletter.

 

 

EGO som drukspil for voksne. Fordi det altid er lidt sjovere!

 

Har du svært ved at svare på spørgsmålene og er du egentlig lidt genert? Så har vi løsningen!

WUZO ønsker at alle kommer godt ud af den med hinanden, og derfor skal der drikkes! Vi er kendt for at lave alternativer til populære brætspil og især at lave dem om til drukspil, så derfor skal du også have mulighed for at vide, hvad vi synes om spillet som drukspil.

 

Vi kunne selvfølgelig ikke lade være, og vi har derfor prøvet at tilføje lidt ekstra sjov til EGO spil i form af alkohol. Det er meget simpelt, så fyld glasset og læs med!

Når du satser dine poletter på et svar kan du nu risikere, at skulle drikke det antal, hvis du altså svarer forkert. Det vil sige; satser du 2 poletter på at du har valgt det rigtige svar, så skal du altså drikke 2 slurke, hvis dit svar er forkert. Meget simpelt - meget farligt 😉

 

Ego brætspil Wuzo
Ego brætspil Wuzo

Vores mening om spillet:

Spillet er utrolig sjovt, og det er en god måde at komme nærmere ind på livet af hinanden. Det fungerer perfekt som et selskabsspil, og man kan bruge lange aftener på at spille det.

Mange kender allerede EGO og ved, at det er et hyggeligt spil.

Efter at have tilføjet druk-reglerne til EGO spil gør det straks spillet mere udfordrende! Nu er det jo ikke kun poletterne man kan miste, men man kan nu også risikere at skulle drikke det antal poletter man har valgt at satse, hvis man svarer forkert. Der er rigtig meget på spil nu!