Bezzerwizzer Anmeldelse

BEZZERWIZZER

Bezzerwizzer er et quizspil, hvor du og evt. din makker skal have en stor viden indenfor alt. Her gavner din paratviden dig ikke hele vejen, da spørgsmålene er delt op i kategorier og derfor mere kompliceret end andre. Du får lov til at “bezzerwizze” eller “zwappe” for at øge dine chancer for at vinde i dette populære brætspil.  

Selskabsspillet har været populært i de danske stuer i mange år, da spillet henvender sig til alle og bidrager med både hygge og diskussioner. Quizspillet spilles med max 4 brikker, hvori det handler om at komme først i mål ved at svare rigtigt på spørgsmålet, som bliver stillet. Det er forskelligt hvad for nogle kategorier indenfor spørgsmålene, du  bliver stillet, da dette afhænger af, hvad for nogle kategori-brikker du trækker fra posen. Skulle det være at du ikke er tilfreds med en af kategori-brikkerne, kan du med din zwappe-brik “zwappe“ kategorien til en anden, som tages fra en af dine modspillere.

Bezzerwizzer brætspil Wuzo

Skulle det være at du har været alle spørgsmålene igennem, eller bare ønsker nogle nye anderledes spørgsmål, har spillets udviklere gjort det tilgængeligt at tilkøbe separate spørgsmåle.
Ja, så nu hvor du kender til alt den basale viden indenfor BEZZERWIZZER brætspil, skal vi så ikke bare hoppe over til druk delen? For her har vi prøvet lidt forskellige alternativer og regler ad og den bedste af dem kan du læse nedenfor.

Druk regler for BEZZERWIZZER

  • Svarmuligheder er KUN muligt ved indtagelse af 1 shot eller 6 tårer.
  • Svarer du rigtigt på spørgsmålet, må du give det antal slurke ud, som du rykker i antal felter, til et valgfrit hold.
  • Svarer du forkert skal du selv drikke det antal slurke, som du skulle være rykket frem.
  • Fællesskål når runden er omme (når alle hold har haft stillet et spørgsmål)
Bezzerwizzer Brætspil Wuzo
Bezzerwizzer Brætspil Wuzo

Vores mening om spillet:

Bezzerwizzer var et kæmpe hit i blandt WUZO deltagerne. Det var især reglen omkring de 6 tårer for svar muligheder, der fik spillet (og drukken) til at tage fart. Selvom spillet er ganske underholdende i normal version, så gav druk-versionen spillet det ekstra “kant”, som vi følte der manglede. Spillet blev mere konkurrencepræget og svarer man forkert, var der pludselig en konsekvens, hvilket man et godt stykke inde i spillet, pludselig ikke var så ligeglad med. Spillet giver også et intens teamspirit følelse, da man skal være enige om enten at tage en chance eller tage et shot.

En af vores holdspillere brød pludselig ud med; ej fuck det her spil er sjovt, når man drikker samtidig!! Det er derfor et bevis på at dette spil er værd at modtage 4,5 stjerner fra os som drukspil. Prøv det selv og smid gerne en kommentar om hvad du/I synes om det!