4 ideer til ønskelisten

Der er stadig lidt tid til jul, men hvis du har andre ting, der skal fejres, hvor du har en chance for at få gaver, så er den altid en god ide at lave en ønskeliste. Det er nok ikke en konfirmation, vi snakker om, på den her tid af året, men der er jo masser af bryllupper og jubilæer, fødselsdage og bryllupsdage og alle de andre festlige anledninger, hvor gaver er en tradition, der sjældent bliver sprunget over. Hvis en af de ting eller noget helt andet sker i den nærmeste fremtid for dig, eller du bare gerne vil være tidligt ude med ønskelisten til jul, så har vi her fire ideer til, hvad du kan skrive på listen.

Den første ting du bør overveje at tilføje til din ønskeliste er hvad end du bruger til din hobby. Hobbyer er en super måde at få energi efter en lang og hård arbejdsdag, da man både føler man laver noget produktivt og slapper af mens man gør det. Hvis du ikke allerede har en hobby, så ønsk dig nogle strikkepinde eller noget andet, der kan bruges til hurtigt og nemt at starte en hobby.

Hvis du ikke har noget imod bløde pakker, og du anser dig selv for at være et køn, der går i kjole, så er der masser af gode ting at finde hos Ganni. De har selvfølgelig ikke kun kjoler, men også bluser og toppe, shorts og nederdele, badedragter og bikinier, bukser og sko, tasker og andre lækre ting. De har både fornuftige priser og moderne tøj i stilrent design, der gør det nemt at finde noget pænt selv for dem, der aldrig har brugt tid på at sætte sig ind i mode eller noget som helst andet med tøj.

Hvis kjoler ikke lige er noget for dig, men du stadig gerne vil have bløde gaver, så er der heldigvis også masser af muligheder for dét. Skjorter kan man aldrig få for mange af, og der er så mange forskellige slags, som kan sættes sammen med andet tøj på alverdens forskellige måder og stadig se godt ud, så du kan såmænd ønske dig skjorter i alle afskygninger og være sikker på, at du kan finde en måde at bruge gaven på.

Den sidste ting vi vil nævne, som du kan skrive på ønskelisten, er noget, som mange godt nok har fået flere gange før, men som man altid kan bruge mere af. Det er endda ganske gratis, og så gavner det både giveren og modtageren af gaven. Det er nemlig kram, og alt efter hvem du ønsker noget af, og hvordan du har det med det, så kan du også ønske dig kys. Begge dele er både rare at modtage og give, så du giver mens du modtager – og det er, som du jo nok har hørt, bedre at give end at modtage, men det er nu en gang bedst at gøre begge dele.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *