4 gode grunde til at bygge et drivhus

Har du nogensinde overvejet at få et drivhus? Du kan sikkert selv finde på nogle fordele og ulemper ved det, men det kan være svært at danne sig et godt overblik uden at tænke længe over det og virkelig undersøge det i dybden. Det behøver du dog ikke, hvis andre har gjort det for dig, og vi vil da mene at de fire gode grunde vi præsenterer her til at bygge et drivhus er noget, der kan hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning. Nu undrer du dig måske over, at vi siger ”bygge et drivhus” – det er jo alligevel noget, de færreste gør, men det har nu en gang nogle ekstra fordele, som også er værd at tage med. I sidste ende vælger du jo selv, om de ekstra fordele er det værd for dig, eller om du hellere vil købe et eller evt. få nogle andre til at bygge det.

Det er god motion, hvis du rent faktisk selv bygger det. Der er alt for mange danskere, der bare sidder eller ligger i sofaen og ser fjernsyn, så snart de kommer hjem fra arbejde, men det er nu en gang noget af det værste, man kan gøre for sit helbred. Hvis du har børn, så er det desuden er yderst lærerigt projekt, som de færreste nu til dags oplever i løbet af deres barndom.

Hvis du er glad for vin, så er der ikke noget bedre end at smage vin, der kommer fra sine egne druer. Det er dog ikke det nemmeste at dyrke i det danske klima – især ikke, hvis man vil have de bedste druer som for eksempel Zinfandel. Der er nogle ekstra ting, du skal sætte dig ind i, hvis det er dén her grund, der hjælper dig med at træffe en endelig beslutning.

Kaffe kan du også dyrke med det rigtige setup. Det er selvfølgelig bønnerne, du her kan dyrke, som du så kan riste, kværne og så videre indtil du sidder med en helt hjemmelavet kop kaffe, der så forhåbentlig også smager bedre – enten fordi den er helt frisk, eller fordi det er noget, du selv har lavet helt fra bunden. Igen er det ikke det letteste at dyrke, men hvis du bygger drivhuset selv, så kan du jo designe det, så det er optimalt til både din have og de afgrøder, du har tænkt dig at dyrke.

Du kan spare en masse penge ved at dyrke meget af den mad, du spiser. Selv hvis du kun erstatter nogle få af dine indkøb med hjemmedyrket frugt og grønt, så kan det hjælpe dig med at spare mange penge. Husk på, at penge du sparer, ikke bare er tjent ligesom andre penge – de er nemlig skattefri!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *