3 ting enhver gentleman ejer

Der er begyndt at blive større efterspørgsel på gentlemen igen, ligesom i de gode gamle dage, som kun de ældste i vores samfund kan huske. Det er dog ikke den samme type gentleman, der åbner dørene for damerne og kysser deres hånd, men derimod den slags gentleman, der er god til at lytte og har empati nok til at ville gøre dem omkring sig glade, således at det til en vis grad rent faktisk bliver den bedste måde, han selv kan opnå lykke. Det er med andre ord den type person, man burde omgive sig med, hvis man kunne plukke mennesker og sætte dem i ens nabolag og vennekreds. Nogle ting har han dog til fælles med den gammeldags gentleman, i hvert fald hvis vi tillader os at anvende en stereotyp eller to. Vi har tænkt os godt og grundigt om og er nået frem til tre ting, som enhver rigtig gentleman ejer.

Den første ting du kan forvente at finde hos en gentleman er en pibe. Okay, det gælder måske ikke længere, og en e-cigaret virker heller ikke som noget, der umiddelbart kan bruges til at spotte en gentleman. Lad os sige et personligt bibliotek i stedet for, men så har vi det problem, at flere og flere er begyndt at bruge ebogslæsere som for eksempel Amazons Kindle Paperwhite og Barnes & Nobles NOOK, men hvis vi inkluderer dem i vores kriterie, så må det være ret skudsikkert.

Hvis vi ser på deres garderobe og hvad den indeholder, så vil du her finde jakkesæt fra Hugo Boss. Det er vist alt, der er at sige om det. Der er et dusin identiske jakkesæt a la hvad James Bond rendte rundt i for et par årtier siden, da de er ved at være moderne igen. Det er dog noget af det mest åbenlyse og stereotypiske, og mon ikke der findes nogle gentlemen derude, som har t-shirts og shorts eller strikketrøjer og cowboybukser på i stedet for noget så fancy som et jakkesæt.

Som noget helt tredje har vi en god flaske vin. Man er ikke en rigtig gentleman, hvis man ikke altid er klar på at byde gæster på et godt glas vin, uanset om man har venter dem eller ej. Uventede gæster er en del af livet, så ved ikke at være forberedt på at de kommer ender du med at undergrave din egen integritet, således at du mister din status som gentleman. Det er altså noget, du gør dig fortjent til, så hvis du gerne vil kunne kalde dig en internationalt certificeret gentleman, bliver du nødt til at købe en flaske årgangsvin, som kan pynte på din vinreol eller stereoanlæg indtil du får uventede gæster, som kan nyde godt af din gavmildhed og omtanke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *