2 populære steder at købe bolig

Der er godt nok ikke blevet født mange børn de sidste mange år i Danmark, hvilket som du jo nok ved fører til en større og større ældrebyrde, men det har altså også nogle ganske positive effekter for nogle. For andre er det knap så sjovt, og det er ikke kun de ældre, vi snakker om. Med færre til at købe huse kan du jo nok regne ud, at priserne falder. Fedt for dem der vil købe, men knap så fedt for sælgerne. Hvis du leder efter bolig så læs med her, hvor vi ser nærmere på to steder i Danmark, der er i gang med at blive mere populære at købe bolig.

En af de øer i Danmark, der på det sidste er blevet kendt og lokker stadig flere til, er Fejø. Det er en ø, du måske aldrig har hørt om. Den ligger tæt på Lolland, som du forhåbentlig kender til. Øen er kendt for sit fællesskab, som blandt andet ses på Facebook i deres gruppe ’Fejø Fællesskabet’. Med kun 450 beboere er der ikke mange, som ikke kender hinanden. Det er en hyggelig lille ø, som ligesom så mange andre øer forsøger at lokke folk til med mediekampagner og andet, da mange af øernes unge beboere flytter til fastlandet eller en af de større øer. En af de specielle ting, der er opstået på øen på det sidste, er en samling af tiny houses. Det er et begreb, der dækker over små huse, som har alt, hvad man har brug for, på så lidt plads som muligt. Mange af dem er ikke spor større end en campingvogn, men de ligner rigtige huse og er ikke altid lavet til at kunne blive flyttet. Flere og flere rundt om i verden vælger den slags minimalistiske livsstil, hvor man fokusere på vigtige ting ved at fjerne alle de overflødige ting, mange ophober på grund af vores forbrugercentriske samfund.

Det må være nok om Fejø. En anden by i Danmark som på trods af navnet rent faktisk ikke er en ø er Sorø. Den her by er lige så stille blevet et mere og mere populært sted at slå sig ned og det bor en del flere mennesker – faktisk et sted mellem 7500 og 8000 mennesker. Nogle beretter om, at de allerede en uge efter de fandt en ejendomsmægler i Sorø havde fundet deres drømmebolig, så der må være et godt udvalg af huse til fornuftige priser. Der er trods alt hele tiden nogle, der flytter til de store byer såsom København og Odense, så selv om flere er begyndt at flytte til Sorø, kan antallet af beboere sagtens være faldende – og der kommer i hvert fald stadig flere ledige huse på markedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *